این ویزا مناسب افرادی با مهارت های در زمینه ورزشی یا کارهای هنری و خلاقانه (بازیگری ,نوازندگی و ….)است .این افراد باید پیشنهاد کاری داشته باشند و همچنین دارای گواهی اسپانسری از طرف یکی از کارآفرین های اسپانسری باشند افرادی که قرار است به عنوان ورزشکار استخدام شوند باید دارای عناوین بین المللی باشند.هزینه اپلای این نوع ویزا 235 پوند و برای تمدید 825 پوند باشد.مدت اقامت شما حداکثر 12 ماه است