تحصیل درمقطع فوق لیسانس

کشور انگلستان می تواند یکی از بهترین انتخاب های هر فرد برای تحصیل در خارج از کشور و گذراندن مقطع فوق لیسانس محسوب گردد چرا که طول مدت این دوره 1 سال می باشد و با توجه به اینکه آموزش در کشور انگلستان در سطح بسیار بالایی صورت می پذیرد، افراد پس از گذراندن مقطع فوق لیسانس از کشور انگلستان به سطحی از توانایی و تجربه دست می یابند که قادر خواهند بود آینده ای روشن را برای خود و خانواده خود فراهم کنند.

نمره آیلتس مورد نیاز

هر متقاضی برای تحصیل در این دوره باید مدرک زبان انگلیسی IELTS با نمره 6-6.5 را داشته باشد. اما برای کسانی که این نمره IELTS را ندارند اصلا جای نگرانی نیست زیرا دوره های ویژه ای برای کسانی که نمره 5.5 را دارند فراهم شده که به دورهPre-master و یا Pre-sessional شناخته می شوند، این دوره ها نه تنها برای افرادی است که نیاز به کسب نمره زبان بالاتری دارند بلکه مناسب برای علاقه مندانی است که قصد دارند رشته تحصیلی خود را تغییر دهند و می توانند به راحتی با گذراندن این دوره 6 ماهه برای فوق لیسانس اقدام کنند.

در ضمن ذکر این مطلب هم حائز اهمیت است که در دوره کارشناسی ارشد فرد متقاضی می تواند همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را به طور همزمان ببرد ، گفتنی است که همسر فرد متقاضی نیز در انگلستان از اجازه کار برخوردار است.

حال این سوال مطرح میگردد که آیا هر کس می تواند در حین تحصیل خود، کار دانشجویی پیدا کند یا خیر؟

پیدا کردن کار دانشجویی در هر کشوری به پارامترهای متفاوتی نظیر سطح آگاهی فرد از زبان کشورها، تجربه کاری، ویژگی های شخصی فرد، زمان ورود شخص به کشور و چندین عامل دیگر وابسته است.

تحصیل درمقطع فوق لیسانس