• ویزای رده ی اول : ویزای استعدادهای درخشان
  • ویزای رده دوم : ( این ویزا خود چهار نوع متفاوت دارد)
  1. جنرال یا همان کارکنان ماهر
  2. ویزای انتقال یا اعزام بین شرکتی
  3. ویزای رهبران دینی
  4. ویزای ورزشکاران
  • ویزای رده ی پنجم ( که شامل دو نوع است)
  1. ویزای موقت کارکنان
  2. طرح ویزای موقت پویایی جوانان

مهاجرت کاریاز طریق داشتن پیشنهاد شغلی :

اولین شرط از شروط دریافت ویزای کار در کشور انگلستان داشتن یک کارفرما و یک پیشنهاد شغلی در این کشور است .به این معنا که چنانچه شما از یک کارفرما در کشور انگلستان پیشنهاد شغلی نداشته باشید نمیتوانید برای این نوع از ویزا اقدام نمایید. از دیگر شرایطی که شما برای دریافت این نوع از ویزا داشته باشید مدرک زبان حداقل معادل آیلتس جنرال 5.5است و از منظر مدرک تحصیلی نیز حداقل مدرک کارشناسی است. همانند دیگر ویزاهای کشور انگلستان نیز شما نیاز به ارایه مدارک مالی دارید. این مدارک شامل پرینت تراکنش بانکی و همین طور نامه تمکن مالی است که حداقل موجودی حساب شما در زمان ارایه میباید 20000 پوند و همراه 6000 پوند می باشد
مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای کار انگلستان از طریق پیشنهاد شغلی:
-ترجمه رسمی به همراه تاییدات دادگستری و امور خارجه مدرک تحصیلی فرد اصلی
-ترجمه رسمی به همراه تاییدات دادگستری و امور خارجه گواهی اشتغال به کار سابقه ی کاری به همراه لیست بیمه و یا جواز تاسیس شرکت و روزنامه رسمی و… متقاضی اصلی
-ترجمه رسمی به همراه تاییدات دادگستری و امور خارجه شناسنامه شخص اصلی و همراهان
-ترجمه رسمی به همراه تاییدات دادگستری و امور خارجه مدارک مالی مانند اسناد ملکی و…
-مدرک زبان حداقل آیلتس 5.5 جنرال
-پرینت تراکنش بانکی و نامه تمکن مالی یک ماهه متقاضی با مبالغ ذکر شده که حتما میباید از بانک های پارسیان و یا پاسارگاد باشد
-دو قطعه عکس بایومتریک

فرم درخواست ویزای کاری
-دعوتنامه ی کاری به همراه کپی از مدارک هویتی کارفرمای دعوت کننده
-مدارک شغلی و سابقه کار و یا کارفرمایی شخص و یا شرکت دعوت کننده
-مدارک مالی شخص دعوت کننده مانند فیش حقوقی و موجودی حساب بانکی
-آخرین مدرک نشان دهنده پرداخت مالیات از سوی حامی
-اجاره نامه و یا سند ملکی نشان دهنده محل سکونت شخص حامی
-نمونه ای از قبوض پرداختی توسط حامی مانند قبض برق و آب و….
دقت بفرمایید که شما میبایست این مدارک را به سفارت انگلستان تحویل دهید و پس از مصاحبه سفارت در مورد اینکه به شما ویزای کاری را ارایه نماید یا خیر تصمیم گیری میکند و این موضوع  حتما به این معنا نیست که با صدور ویزای شما موافقت شود.

    1. مناسب ترین سن برایاخذ ویزای کار انگلستان معمولا بین بیست و پنج تا چهل سالگی است و معمولا این افراد از شانس بالاتری برای دریافت ویزا بهره مند هستند. چنانکه مطلع هستید کشور انگلستان در صدور انواع ویزا برای ایرانیان سخت گیر است و شخص میبایست موارد مختلفی را در ارایه مدارک و همینطور مصاحبه رعایت نماید. بساری از افراد ایرانی که برای این نوع از ویزا اقدام میکنند مسلما تجربه کافی در امر اخذ ویزا را ندارند و بدون مشورت با افراد آگاه به این کار اقدام میکنند و شانس دریافت ویزا را برای خود کم میکنند.
      یکی دیگر از مسایل مهم در این مساله این است که مدارک مورد نیاز برای روز سفارت ممکن است در طول زمان دستخوش تغییرات شوند از این رو سعی کنید حتما از آخرین مدارک مورد نیاز آگاه شوید.

  1. ویزای رده ی دوماین ویزا چهار نوع دارد. که مهم ترین آنها ویزای رده دوم جنرال است. اگر شما به عنوان یک شخص غیر اروپایی دعوتنامه و یا نامه ی استخدام در زمینه ی شغل های مورد نیاز انگلیس و برای شغلی که هیچ شخص بریتانیایی برای آن یافت نشده باشد را داشته باشد، میتوانید این ویزا را بگیرید.داشتن اسپانسرشما باید برای کار در بریتانیا یک نامه ی رسمی اسپانسرشیپ ازشرکتی که مجوز اسپانسرشیپ را دارد داشته باشد، همچنین کار که در انگلیس به آن مشغول میشوید باید حتما در زمینه ی همان مهارت و شغلی که به خاطرش اسپانسر شده اید باشد.چقدر طول میکشد؟شما باید حد اکثر 3 ماه قبل از روزی که باید آغاز به کار کنید درخواست ویزای خود را به ثبت برسانید. روز آغاز به کار بر روی گواهی اسپانسرشیپ ثبت شده است. حدود 1 ماه بعد از اقدام اولیه، یک پاسخ اولیه دریافت میکنید.شما میتوانید:
    • برای اسپانسری که در گواهی اسپانسرشیپ ذکر شده کار کنید.
    • شغل دوم داشته باشید.
    • کارهای داوطلبانه انجام دهید.
    • تحصیل کنید، اما به شرطی که با کاری که برایش اسپانسر شده اید تداخل نداشته باشد.
    • به خارج از بریتانیا سفر کنید و برگردید.
    • اعضای خانواده ی خود را با خود همراه کنید.
    • فرزندان متولد انگلیس در طی مدت اقامت توسط این ویزا میتوانند با ارائه گواهی تولد انگلیس با ذکر نام پدر و مادر ویزای اقامتی دریافت کنند.

    شما نمیتوانید:

    • قبل از اینکه کار برای اسپانسرتان را شروع کنید در شغل دیگری مشغول به کار شوید.
    • شما توانایی دریافت هیچ گونه کمک هزینه ی دولتی از جمله وام ندارید.

    شایستگی و شرایط

    شما باید:

    • شماره مرجع گواهی اسپانسرشیپ داشته باشید.
    • مقدار حقوقتان مناسب باشد.
    • دانش زبانی انگلیسیتان به اندازه کافی قوی باشد.
    • اثبات وجود حداقل £945 در حساب بانکیتان به مدت حداقل 3 ماه گذشته
    • گواهی عدم سوء پیشینه ازهر کشوری که در 10 سال اخیر به مدت حداقل 1 سال در آن ساکن بوده اید داشته باشید.

    گواهی اسپانسرشیپ

    گواهی اسپانسرشیپ یک شماره مرجع است که شامل تمامی اطلاعات شخصی شما و همچنین اطلاعات شغل و اسپانسر شما میشود و مانند یک گواهی یا نامه نیست. پس از دریافت این شماره شما 3 ماه مهلت استفاده از آن در اقدامات مربوطه را دارید. اسپانسر شما میتواند شماره مرجع اسپانسرشیپ را در اختیارتان قرار دهد. همچنین اطلاعاتی مانند مقدار دقیق حقوق و تاریخ شروع و پایان را هم باید ازاسپانسرتان دریافت کنید

  2. حقوق کافی و مناسببه طور معمول حقوق سالیانه ی شما باید حداقل £30,000 باشد. البته اگر حقوق درج شده در لیست حقوق مناسب مخصوص هر شغل بالا تر از این مقدار باشد، حقوق شما باید برابر با عدد بیشتر باشد. اما در صورتی که شغل شما  پرستاری، رادیوگرافی پزشکی، پارا پزشکی و یا تدریس در دبیرستان باشد مقدار حقوق شما  حتی اگر کمتر هم باشد مشکلی ایجاد نمیکند.تمکن مالیشما باید مبلغ حداقل £20000  در حساب خود داشته باشید..دانش زبانشما باید دانش زبانی خود را ثابت کنید. برای اینکار شما باید یکی از شرایط زیر را دارا باشید:
    • داشتن مدرک آیلتس
    • و یا اثبات این که حداقل یکی از مدارک دانشگاهی شما در یکی از موسسات انگلیسی زبان و به زبان انگلیسی اخذ شده است. این مدرک باید پس از ارزشیابی با مدارک بریتانیایی تطبیق داده شود.

    برخی از مدارک مورد نیاز

    نکته: همه ی مدارک باید ترجمه شده باشند.

    • پاسپورت معتبر که حداقل 6 ماه اعتبار و یک برگ خالی دست نخورده برای ویزای شما داشته باشد.
    • پرینت حساب بانکی که نشان دهد حداقل مبلغ 20000 پوند در حسابتان مانده باشد
    • مدارک چکاپ کامل پزشکی و همچنین چکاپ غربالگری بیماری سل
    • مدرک گواهی عدم سوء پیشینه از هر کشوری که حداقل 12 ماه در آن زندگی کرده اید

    نکته: با توجه به پرونده ی هر شخص، ممکن است شما مدارک خاص دیگری نیز نیاز داشته باشید.

    درخواست از خارج از کشور بریتانیا

    شما باید به صورت اینترنتی و آنلاین برای ویزای رده دوم جنرال اقدام کنید. همچنین اثر انگشتان و عکس شما نیز باید در یک مرکز معتبر درخواست ویزا گرفته شود. این کار برای صدور مجوز اقامتی بیومتریک برای شما میباشد.

    تمدید ویزا

    امکان تمدید برای بسیاری از دارندگان ویزای رده دوم جنرال وجود دارد، برای اینکار باید قبل از پایان ویزای اول اقدام کرده و لیست و اطلاعات کاملی از همراهان مانند همسر و فرزندان، حتی فرزندانی که در طول اقامت در انگلیس توسط این ویزا ، 18 ساله شده اند لازم است.

     

    برای این کار چند شرط وجود دارد، بعضی از آنها عبارتند از:

    • شما همچنان در همان شغلی که با آن وارد کشور شده اید و دفعه اول ویزا گرفته اید باقی مانده باشید.
    • هنوز هم برای اسپانسری که گواهی اسپانسرشیپ شما برایش صادر شده بود کار کنید.
    • مقدار حقوق شما هنوز هم از مبلغ در نظر گرفته شده به عنوان حقوق مناسب پایین تر نباشد.
    • برای اینکار باید درون بریتانیا باشید.

    شما در صورتی به ویزای رده دوم جدید نیاز دارید که …

    • بخواهید شغل خود را تغییر دهید و در سازمان دیگری کار کنید.
    • شغلی که در لیست مهارت های مورد نیاز وجود دارند را رها کرده و به شغل دیگری که در لیست نیست بپیوندید.

    اما اگر در همان شغل باقی بمانید در حالی که آن کار از لیست مهارت های مورد نیاز خارج شود، نیاز به گرفتن ویزای مجدد نیست.

    شغل دوم

    برای اینکه در شغل دومی که در زمینه ی همان شغل اول نیست و یا کار داوطلبانه نیست، یک ویزای رده ی دوم جنرال دیگر دریافت کنید. اما در صورتی که شغل دوم شما نیز در لیست مهارت های مورد نیاز قرار داشته باشد، میتوانید بدون نیاز به گرفتن  یک رده ی دوم جدید، به مدت حداکثر 20 ساعت در هفته مشغول به کار شوید.

    شرکت استخدام کننده ی شما برای شغل دوم باید اسپانسرتان شود و یک گواهی اسپانسرشیپ و شماره مرجع جدید مورد نیاز است.

     

    شما نمیتوانید:

    • قبل از اینکه کار اول خود در شرکت اولیه را آغاز کنید، برای شغل دوم اقدام کنید.
    • کار خود را قبل از تایید و موافقت با درخواستتان، در شغل دوم آغاز کنید.

    ساعات کاری

    ساعات کاری حدودی افراد بالای 18 سال حداکثر 48 ساعت در هفته و برای  افراد زیر 18 سال حداکثر 40 ساعت در هفته است. شغل هایی که شما برای مهاجرت به عنوان نیروی ماهر نیاز دارید باید حداقل 30 ساعت در هفته باشند.

    مهارت های مورد نیاز کشور انگلیس 

    کد های SOC زمینه های شغلی در واقع Standard Occupational Classification یا طبقه بندی اشتغال هستند که در سال 2010 شکل گرفته اند.

    سیستم ارزیابی و امتیاز دهی کشور انگلیس

    متقاضیان باید حداقل 70 امتیاز برای قبولی دریافت کند. این در حالی است که از جدول اول حداقل 50 امتیاز و از جدول دوم کل 20 امتیاز موردنیاز است

    جدول اول
     

     

    50 امتیاز

     

     

    دعوتنامه شغل در زمینه ی شغل های مورد نیاز

     

     

     

    دعوتنامه شغلی و یا موافقت استخدام و گواهی اسپانسرشیپ

     

     

     

    30 امتیاز

     

     

    دعوتنامه در شغل های دیگر (شخص باید در آزمون بازار کار مقیمان قبول شود)

     

     

     

    30 امتیاز

     

     

    انتقال و یا اعزام بین شرکتی

     

     

     

    5 امتیاز

     

     

    فوق دیپلم

     

     

     

    مدارک و سطح تحصیلی متقاضی

     

     

     

    10 امتیاز

     

     

    لیسانس و یا فوق لیسانس

     

     

     

    15 امتیاز

     

     

    دکترا

     

     

     

    5 امتیاز

     

     

    17000 تا 19999

     

     

     

    حقوق دریافتی از شغل

     

     

     

    10 امتیاز

     

     

    20000 تا 21999

     

     

     

    15 امتیاز

     

     

     

    22000 تا 23999

     

     

     

    20 امتیاز

     

     

    بیشتر از 24000

     

     

    جدول 2
     

     

    10 امتیاز

     

     

    اثبات تمکن مالی طبق توضیحات ذکر شده

     

     

     

    10 امتیاز

     

     

    مهارت های زبانی طبق توضیحات ذکر شده

     

     

    فرصتهای شغلی در انگلستان بر اساس نوع کار متفاوت است:

    -کارگر

    -کارمند

    -خود اشتغال و پیمانکار (فرد خود اشتغال است و مسئولیت اجرای کسب و کار خود  موفقیت یا عدم موفقیت آن را عهده دار است(

    مدیر (مدیران شرکت نمایندگی سهامداران را به عهده دارند(

    دارنده دفتر (شخص دارای یک دفتر مستقل(

    چه دسته از افراد می توانند متقاضی ویزای کار در انگلستان باشند؟

    در صورتیکه متقاضی بالای 16 سال بوده و در یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا یا سوئیس مقیم نباشد می تواند در نظام امتیازبندی در خواست ویزای / مجوز کاری از کشور انگلستان بکند.

  3. نکته اینکه افراد متقاضی برای واجد شرایط بودن نیاز به کسب امتیاز در موارد ذیل هستند:
  4. * مدارک تحصیلی
    * پیش بینی درآمدهای آتی
    * ضمانت نامه
    * سطح زبان انگلیسی
    * تمکن مالی جهت پرداخت امور زندگی وابستگاندر صورت داشتن شرایط ذیل ، متقاضی می تواند تقاضای ویزای کار بکند :* در صورتیکه متقاضی در گروه دوم – اجازهُ کار قصد ورود به انگلستان را داشته باشد.
    * در صورتیکه متقاضی در خاک انگلستان بوده و ویزا یا اقامت وی قابل تبدیل به ویزای کار باشد.
    * در صورتیکه متقاضی در انگلستان بوده و ویزای کار را داشته و در خواست تمدید اقامت کند.چه مدتی افراد دارای ویزای کار می توانند در انگلستان بمانند ؟اگر دارای ویزای کاری باشد متقاضی می تواند به مدت حداکثر 3 سال و چهارماه یا زمان ذکر شده در ضمانت نامه کاری ( هرکدام کمتر باشد ) در انگلستان اقامت داشته باشد.
    در صورتیکه متقاضی درخواست تمدید ویزای کاری داشته باشد مدت آن تا 2 سال دیگر تمدید می شود مگر اینکه در ضمانت نامه کاری زمان دیگری ثبت شده باشد ( بعلاوهُ 14 روز )، هرکدام که کمتر باشد.
    اگر تقاضای تمدید ویزای کاری به متقاضی اعطاء شده و اجازهُ اقامت قبلی شخص با اجازهُ کاری بوده باشد، متقاضی می تواند در گروه انتقالی درخواست تمدید اقامت کرده که در این صورت تا 5 سال مجوز اقامت وی تمدید می گردد.

نرمال جاب آفر(NORMAL JOB OFFER)

در این نوع ویزاپس از بررسی رزومه شخص از طرف شرکت های داخل و خارج نامه تایید رزومه ارسال می گردد.پس از آن یک برگ جاب آفر برای شخص ارسال می شود,سپس فرد باید در انگلستان جهت انجام امور جستجو,مصاحبه,پذیرش اقدام نمایند در این مرحله انجام تمام امور اداری بر عهده شخص می باشد.

جاب آفر گارانتی طلایی(GOLDEN JOB OFFER GUARANTEE )

در این نوع ویزا پس از بررسی رزومه شخص از طرف شرکت های داخل و خارج نامه تایید رزومه و پس از مدتی جاب آفر واقعی ارسال می شود.این به معنای تایید فرد در زمان و مکان مشخص جهت کار می باشد.البته تایید و پذیرش قطعی هر شخص منوط به تایید مصاحبه آنلاین از طرف کارفرما می باشد.

-انجام تمامی مراحل کارشخص بر عهده شرکت می باشد.

-هزینه های شخص گارانتی می شود و در صورت عدم نتیجه تمامی هزینه های پرداختی شخص عودت می گردد.

-تمام مراحل انجام کار بصورت تضمینی می باشد

-در جاب آفر گارانتی نیاز به اثبات تمکن مالی نیست

-تمام امور افتتاح حساب,اسکان و خرید و اجاره ملک بر عهده شرکت می باشد.